Användarprofil kerstin hallert / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av kerstin hallert

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 3

Nuckan

Ditt måste!

18 juni 2018

Coola Malin Lindroth kartlägger det som de flesta är rädda för: att vara den som blir utan. En annan femma att detta öde värre än själva döden skildras så oemotståndligt att det som alla troll spricker i solen.Här är ett sommarnattens leende !

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vardagar

gnäll ur busken

7 juni 2018

Malande gnällvardag sida upp och ner på alldeles för många sidor. En gång den vitale rolige Jack, idag en tjatande tråkmåns utan nyfikenhet. Som de gamla grekerna lär oss gäller att åldras oavbrutet nyfiken.

4 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Semaforen och lodlinan : en memoar (1995-2005)

Aldrig lämnad av en kvinna

20 juni 2018

Wästbergs memoar är ett högtidstal - en av hans mest uppskattade genrer - till sig själv om hans levnads lopp på rättfärdighetens väg där inget glömts och inget lärts.
En gapande allmänhet får därtill möta Wästberg privat, han som aldrig blivit lämnad av en kvinna. Hur han än fegat ur har ingen kallat honom skitstövel. Alla hans damer är bottenlös kärlek. En vacker tanke men är den realistisk?
Privatmannens fåfänga förvandlar boken till pekoral med torgförande av upplysningar som att damerna han dumpat alla fått behålla hans ägodelar i det gemensamma hemmet. ..
Endast en riktig skitstövel avfärdar ett gemensamt förflutet med anmärkningen "overkligt att vi älskat varandra så länge, så intensivt" som när han 1998 hälsar på den av stroke invalidiserade Margareta Ekström tillika modern till hans två barn. Tillkommer rader av omdömeslösheter om karaktären hos den dam som efterträder henne och som också dumpas. Jovisst alla har rätt till sin sanning.
Publish and be damned heter det också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den svavelgula himlen

(enbart betyg)

1 juni 2018

Rich Boy

(enbart betyg)

31 maj 2018

Medan jag var ung

(enbart betyg)

3 maj 2018