Användarprofil Emma Eklöf / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Emma Eklöf

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

The New Contented Little Baby Book

Räddningen för de som gillar att gå efter schema

20 oktober 2020

Den här boken fick jag av en kompis efter att ha frågat henne hur hon gör för att få sina barn att somna klockan 19 varje kväll. Hon beställde då denna till mig och sa att "följ det som passar er". Vi började lite lugnt med mattider och exakta sovtider och sedan blev detta vår bibel. När vi fick barn nummer två så visste vi vuxna här hemma när barnen skulle äta, sova mm. Det blev mycket mindre gnäll och oftast så insåg vi vad det var som var fel ganska direkt eftersom barnen hade ätit vid 11 var dom förmodligen inte hungriga och så vidare.

En bok som säkert inte passar för alla men för mig som älskar rutiner och att följa ett schema gav boken mig mer tid att göra saker för mig själv. Jag visste när jag skulle få en lucka under dagen tex.

För mig räddade denna boken våra barns sovtider. Och gav oss vuxna mer ork och energi!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen

Vackra bilder och magisk historia

20 oktober 2020

Perfekt bok för godnattsaga till vår femåring. (Tycker den funkar från fem år och uppåt) Han tjatar om att vi ska läsa fler än två kapitel per kväll och ibland blir det så för att vi vuxna också gillar den så mycket. Kapitlen är för det mesta lite längre vilket bara är härligt. Musse och Helium läses varje kväll och vi är redan inne på bok två i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fe på badhuset

Läskiga bilder

20 oktober 2020

Boken är fin och tanken är god men två av bilderna på barnet som blir sjukt är läskiga tycker jag. Tänkte att jag var larvig så testade ge bort boken till förskolan men dom vägrade ta emot den. Dom sa att dom skulle drömma mardrömmar av den.. så nu har vi den hemma i bokhyllan men undviker den till varje pris.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Baka utan ugn

(enbart betyg)

16 augusti 2019