Användarprofil Lisa Weseth / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Lisa Weseth

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som ...

Livsomvälvande

21 oktober 2021

Ingen person eller bok har påverkat mig på en så djup nivå som Björn och den här boken. Den blandar humor med sorg och uppmanar till eftertanke. Jag både skrattade, funderade och grät när jag plöjde mig igenom boken och jag kunde helt enkelt inte sluta läsa. Och jag kommer läsa den igen. Och igen. Och igen. Den är fullkomligt fantastisk och bör läsas av ALLA!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Soul Work - affirmationskort (bok + kort)

Superfina!

21 oktober 2021

Dessa kort är så fina och med bra och genomtänkt innehåll. Jag gillar extra mycket att den tillhörande boken förklarar respektive budskap lite mer ingående. Korten känns exklusiva och välgjorda och asken får gärna ligga framme på bordet då den är så fin!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre

Jag ÄLSKAR den!

21 oktober 2021

Jag köpte nu denna för andra gången då mitt första exemplar börjar nå sitt slut. Det är roligt och enkelt att fylla i boken och den ger mig en bra översikt över mina planer samtidigt som den ger många bra tips för eftertanke och ökat välmående. Extra bra passar den för personer (som mig själv) som gärna vill hålla på med bullet journaling men som varken är särskilt bra på att rita eller har fantasi för att komma på ett bra upplägg. I den här boken är grundjobbet redan gjort och det krävs "lagom" mycket prestation från min egen sida. Jag älskar den verkligen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej