Användarprofil Maj-Len Magnusson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Maj-Len Magnusson

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som ...

Jag kan ha fel...

22 januari 2021

Otrolig livshistoria skriven på ett trevligt och enkelt sätt. Vi får läsa om ett vanligt liv och sen om ett ovanligt liv. Sen vandrar personen tillbaks till det vanliga livet och måste vänja dig vid det. Men hur stark måste man inte vara för att klara av alla dessa år som munk i olika delar av världen?
Men alla sagor slutar inte bra..vi kan alla drabbas av sjukdom, men alla har inte den lärdom o kunskap som Björn har skaffat sig. Men hans stora önskan om att få uppleva kärleken uppfylls och sen fortsätter den fina och vackra storyn ett tag till🙋🏻‍♀️👍.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett förlovat land

Ett förlovat land

22 januari 2021

En gåva att få läsa om en person, som föds i ett klimat där svarta personer inte står "först i kön". Men Barack har goda och smarta föräldrar, som ger honom kärlek och goda värderingar. Han blir mer och mer ambitiös, varför både utbildning och arbetsuppgifter är viktiga och utförs på bästa sätt! Detta resulterar i att han blir mer och mer omtyckt och respekterad föreläsare. Efter många år av slit och hårt arbete sju dagar i veckan, börjar resultatet generera lön för mödan och Barack börjar se fram emot USAs högsta ämbete..
Fantastisk att han blev USAs 45:e President!
Han är en förebild för världens folk, och men vill man, så kan man!! Hårt arbete ger resultat👍

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej