Användarprofil Andreas / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Andreas

Antal betyg: 22
Antal recensioner: 21

Investeringsguiden för guld & silver

Michael Maloney går på ett bra sätt igenom "pengars"...

6 juni 2013

Michael Maloney går på ett bra sätt igenom "pengars" historia och hur vi idag lever i ett samhälle där vi inte har några "pengar" i den mening som man kopplade det till förr i tiden. Idag lever vi med "valutor" och dessa valutor har ingen som helst koppling till något reellt fysiskt påtagligt värde.
Har själv investerat i guld och silver innan jag läste denna bok, men den styrker bara mina personliga tankar kring världsekonomin idag.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gåvan : den bästa present du kan ge dig själv för at...

Ovärderligt BUDSKAP

25 november 2004

En helt underbar bok med ett så viktigt budskap som mer än något passar in i dagens samhälle. Boken är lättläst att man kan läsa den som saga för sina barn och dela med sin av Gåvan till dem i ett tidigt stadium. En suverän present till någon Du bryr Dig om!
Denna bok skall läsas om och om tills den är utsliten!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rich Dad, Poor Dad Vägen till ekonomisk framgång

Otroligt inspirerande!!

18 juni 2003

En otroligt bra skriven bok. Lättläst och mycket lättförståelig. En ekonomiskt oberoende herre vid namn Robert delar med sig om HUR man blir ekonomiskt oberoende och HUR rika människor tänker och vad det är som gör dem rika.
Rekommenderar denna starkt om Du känner att Du vill förså ekonomi och pengar, samt vill förändra Din livssituation.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så marknadsför du dig och din verksamhet i sociala m...

En fenomenal resurs!

21 juni 2021

Jag har läst flertalet av Holger Wästlunds böcker och han är enligt mig en mästare på att få fram det mest värdefulla i sina böcker. Han har en unik förmåga att strukturera innehållet från A till Ö och flera exempel som gör att man lättare kan förstå.

Denna bok är fullspäckad med värdefull information, samtidigt som den är enkelt skriven och väl strukturerad för vem som helst att ta del av. Man kan enkelt plocka ut olika godbitar som man själv vill implementera.

I boken "Så marknadsför du dig och din verksamhet i sociala medier - snabbt och lönsamt" så får man även bra statistik som Holger plockat fram, för den som är vetgirig kring fakta.

Jag rekommenderar varmt att alla som har ett intresse eller en ambition med att börja marknadsförs sig i sociala medier, skall köpa och läsa denna boken. Även om du inte ens känner dig bekväm med sociala medier så får du en mycket bra grund att stå på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Slöseriet med dina skattepengar : 258 exempel som du...

Vilket uppvaknande!

17 november 2020

Denna bok var ett riktigt uppvaknande för mig.
Att få en inblick i hur våra skattepengar tenderar att ibland används.

Att staten drar in 2.200 miljarder kronor i skatteintäkter och sedan få reda på hur dessa spenderas, fick mig att verkligen ifrågasätta hur man tänker.

Denna bok innehåller enbart 258 exempel som tydligt beskriver hur skattpengarna används och jag tror att det skulle vara en värdefull inblick för de flesta att få veta hur skattepengarna används, så hårt som vi jobbar för dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar d...

Mästerlig sammanfattning & många bra tips!

17 november 2020

Holger Wästlund gör det återigen. Han skriver en bok som är så lättläst men samtidigt full av ovärderlig information, denna gång om det som många drömmer om och vill ha - Passiva Inkomster.

Boken är väl strukturerad och innehållet är av sådan karaktär att det passar den som aldrig tidigare varit i kontakt med passiva inkomster, till den som har erfarenhet. Jag själv finner alltid värde ur Holgers böcker, även om jag redan känns vid en del av innehållet.

Tiderna förändras och likaså har möjligheterna förändrats, som möjligheten att skaffa sig passiva inkomster.

Jag rekommenderar varmt denna bok för dig som vill skaffa dig fler inkomstströmmar och helst av karaktären passiva sådana.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Starta eget företag snabbt och lönsamt

Helt enkelt fenomenal!

10 mars 2020

För den som går i tankar och funderingar kring att starta eget, så är detta en bok jag varmt kan rekommendera.

Holger Wästlund är en mästare på att förklara på ett enkelt och strukturerat sätt som gör att man förstår och hänger med. Med sin långa erfarenhet så märker man snabbt att han har varit mycket framgångsrik i det han engagerat sig i och detta reflekteras i hans verk.

Att kunna lyssna när du kör bil, cyklar eller åker kollektivtrafik är ett fenomenalt sätt att fortbilda sig inom många områden. Det som på engelskan brukar kallas för NET time (No Extra Time).

Du kommer finna många värdefulla tips och idéer från Holger och du kommer med största sannolik köpa fler av hans böcker.

Kan varmt rekommendera denna ljudbok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet

Enkel, saklig och fylld av tips!

26 november 2019

Återigen skapar han en bok som är saklig, enkel, lättläst och fylld av värdefulla tips.
Holger Wästlund har en otrolig förmåga att skriva böcker som är lättlästa och lättförståeliga.

I denna bok ger Holger en mycket bra guide till hur man går från A till Ö med att skapa sina egna webbkurser. Från tekniken du kan använda till processen att skapa en webbkurs.

Personligen gillar jag hur Holger också fyller sina böcker, även i denna, med många tips och hänvisningar till sidor och källor där man kan finna mer värdefull information.

Denna bok gav en hel del idéer.

Rekommenderar varmt att man läser denna bok, även om man inte tror sig kunna skapa webbkurser.
Holger hjälper dig genom hela resan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hitta din egen unika affärsidé - så gör du steg för ...

En suverän bok!

30 april 2019

Författaren Holger Wästlund är enligt min mening oerhört duktig på att skriva böcker. Böckerna är lättlästa och innehåller en oerhörd mängd med tips och förslag som ger läsaren en suverän start på att sätta igång kreativiteten.

Likt Holgers andra böcker så märks det att han har en oerhörd personlig erfarenhet kring att driva företag, vilket han även ger läsaren en inblick i.

Upplägget och strukturen gör att boken blir oerhört lättläst och jag rekommenderar att man går tillbaka till vissa kapitel för att påminna sig själv och trigga igång inspirationen.

Helt klart en suverän bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej