Du är här: Start / Betyg & recensioner / Och nu så vill jag sjunga : 30 sånger om Pippi, Emil, Madicken och alla de andra

Underbar

Anna Christina, 22 december 2015

Boken är inne på sitt tredje batteri. Passar att sjunga lite eller sjunga hela boken, att sjunga mitt i leken eller senare sidorna vid läggdags.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Aktiv musikbok

Annika , 21 september 2015

Fina bilder och text till massa goa sånger i boken. Tryck på knappen och sjung tillsammans med ditt barn/barnbarn. Bra för oss som inte kommer ihåg alla melodier. Sångstunderna blir mysstunder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt sångbok

Steve Tord Franzén, 10 juni 2015

Stor igenkänningsfaktor, fungerar för barn redan från låg ålder och uppåt. Barnen tyckte det var roligt och ville bara sjunga mer och mer och igen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så bra !

Victoria Wärja Wirtala (Piteå), 9 april 2015

Det är en bra blandning av sånger och vi njuter varje dag. våra barn är 5-19 år och de kan alla ha kul med boken!
De yngre är lika glada över boken som vi föräldrar är .
Vi har en annan sångbok i serien och vi rekommenderar dessa för alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sjung med Astrid

Sånglärkan, 23 mars 2015

Succés glädje för barnbarn, barn, och mormor ! Vi har flera av sångböckerna men denna slog de övriga med en hästlängd. Värd sitt pris.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket uppskattad bok

Lena, 16 mars 2015

Mitt ena barnbarn, 2½ år, fick den i julklapp och hon bara älskar den! Första natten vägrade hon lämna den ifrån sig så den fick följa med till sängs. Trycker själv på knapparna och sjunger med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Låtarna går för snabbt

Susanna, 6 mars 2015

Jättefin bok, vackra bilder, härliga sånger. Musiken kan vara lite till hjälp när man inte kommer ihåg hur melodin går, men det går alldeles för snabbt när man ska sjunga med, till treåringens stora förtret.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas varmt

farmor, 22 januari 2015

Julklapp till mitt barnbarn på ett år och två månader. Hon fullkomligt älskar boken. Har lärt sig att trycka igång musiken själv vilket är det första hon gör på morgonen. Sedan står hon och dansar. Sitter gärna på den också.

För oss vuxna är det roligt att följa med i texterna, vilka man ofta kan till delar men inte fullständigt.

Bästa julklappen säger föräldrarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt

Mojji, 12 januari 2015

Skön bok som garanterat går hem hos barn och förälder. Trodde att det skulle va sång med men ändå mycket bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej