Felicia

Felicia

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"Hon ville inte avslöja att hon med slutna ögon legat vaken timme efter timme men hon låg orörlig och lurande honom att tro att hon sov djupt. Lösa bilder av hennes liv hade fladdrat förbi och de kulminerade i den situation som nu höll på att bryta ner henne."

Det finns något girigt i Felicias sätt. Hon har pengar, skönhet och status, saker de flesta bara kan drömma om. Ändå vill hon ha mer. Felicia vill ha något hon inte kan få, nämligen mannen hon älskar.

Hon är gift med Umberto, en man som fångade henne med sin luxuösa livsstil. Men hennes hjärta tillhör Michael. Felicia har en hjärtats affär med Michael samtidigt som hon är gift med Umberto. Hon är olycklig i sitt giftermål, och lider av hopplösheten som hennes situation frambringar.

Kan hon på något sätt finna lycka i sitt nuvarande äktenskap, eller väntar Michael på henne om hon lämnar sin make?

Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966-1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många har översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.