Starrgräs och dolda maskar

Starrgräs och dolda maskar

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Pengar försvinner. Ett flertal e-handelsbolag från olika platser i Storbritannien har larmat om problemet. På ytan verkar ingenting fel, men ändå saknas stora mängder pengar. Vart har de tagit vägen? Kriminalinspektör Hampus O"Brian och hans kollega Peter Zizulu på Scotland Yard får i uppdrag att lösa mysteriet. Tidigt i utredningen leder flera spår till Sverige och en internationell bedrägerihärva uppdagas. Snart börjar en lek på liv och död präglad av datorhackande, försvinnanden och död.

Starrgräs och dolda maskar är den andra boken i Göran Dahlmans fristående serie om poliserna O"Brian och Zizulu. Det är en bok som tar med läsaren på en spännande resa till olika platser och städer i både Storbritannien och Sverige. Tillsammans med O"Brian och Zizulu får läsaren vara med och lösa ett invecklat brottsfall med en modern twist.

Göran Dahlman (f.1946) har skrivit flera böcker i bland annat kategorierna kriminalromaner, spänningsromaner och thrillers. Han bor i Göteborg där många av hans berättelser delvis utspelar sig.