Inte ens döden är din egen

Inte ens döden är din egen

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"Kameran fokuserade på den unga kvinnans ansikte. Hon stirrade med vidöppna ögon mot linsen. Runt halsen satt något som liknade en behå hårt knuten."

Under den årliga spelmansstämman i Bjuråker påträffas en flicka strypt på den obebodda holmen Lillön. Det är kriminalinspektör Kalle Westin själv som hittar flickan och tillsammans med sina kollegor på Hudiksvallspolisen får han i uppgift att utreda fallet. Problemet är bara att det är ingen som verkar kännas vid offret.

Kort därefter anklagas en politiker för spioneri av en ung bedragare, vilket får Säpo att lägga sig i utredningen, samtidigt som kokainförsäljningen ökar kraftigt. Kan detta ha något att göra med att en polis blir beskjuten och att en man hittas mördad i ett ödehus? Fallen kulminerar med ett våldsamttillslag mot en känd hälsingegård.

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spänningsfyllda utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable