Där det finns hjärterum

Där det finns hjärterum

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
'Katarina betraktade marken och började känna sig gråtfärdig. Hon hade satsat sin prestige på det här projektet och nu såg alltsammans ut att gå åt pipsvängen.'

Kriminalinspektör Katarina Solberg är övertygad om att enstöringen Erik Hamrin har mördat sin hustru Eva-Lena. Solbergs chef, kommissarie Paul Rademan, är dock skeptisk till hennes teori. Det finns ingen bevisning som pekar i den riktningen och eftersom ingen kropp har hittats räknas Eva-Lena enbart som försvunnen. Men så åker Rademan till Rhodos med sin hustru och ansvaret för roteln överlämnas till Solberg. Nu får hon äntligen möjlighet att visa vad hon går för, men det dröjer inte länge förrän hon möts av motgångar som får henne att börja tvivla på sig själv ... Till råga på allt drabbas området av en stöldvåg samtidigt som man hittar ett lik i skogen. Polisen ställs inför allt fler komplikationer. Kommer de att lyckas hitta Eva-Lena och lösa fallen?

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable