Sensuella lekar/Sex år av väntan

Sensuella lekar/Sex år av väntan

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Sensuella lekar
Det är ingen tvekan om det, Griffin Cain älskar bättre än de flesta. Natt efter natt förför han konservativa Sydney Edwards med sina syndiga, sensuella lekar. Men allt får ett plötsligt slut när Griffin blir vald till vd för familjeföretaget, och med ens är Sydneys chef.

Griffins pappa har i ett desperat ögonblick ställt ett ultimatum, där arvet och en miljard dollar står på spel. Nu behöver Griffin sin före detta älskarinna - i styrelserummet. Men han kan inte sluta tänka på deras heta nätter, och inser att det enda stället han verkligen vill ha henne på är i sovrummet!

Sex år av väntan
Sex år har gått sedan Mohab blev lämnad av prinsessan Jala. Då svor han på att få henne tillbaka. Nu, i egenskap av nybliven kung, ser han sin chans. Genom ett resonemangsäktenskap kan han förhindra ett kommande krig och han vill ha Jala som sin brud!

Att gifta sig med Mohab är dock inte precis vad Jala har tänkt sig. Men för att säkra freden ser hon ingen annan utväg än att gå hans vilja till mötes. Under sex månader ska hon vara hans hustru. Frågan är om äktenskapet kommer att innebära en andra chans eller bli en total katastrof.