Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas

Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas

3 stjärnor av 5 möjliga

Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas Det ingen annan ser/Vinterbröllop i Vegas
(2)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Det ingen annan ser
Lucas Elliot är den supersnygga barnmorskan som ingen kvinna kan motstå. Det är bara gynekologen Darcie Green, gästkollegan från England, som verkar immun mot hans charm. För Lucas är Darcie den perfekta utmaningen. Han beslutar sig för att locka fram hennes vilda sida innan hon återvänder till England. Men hans plan slår tillbaka, när Lucas upptäcker att han är farligt nära att bli förälskad i henne.

Vinterbröllop i Vegas
Taylor Anderson avskyr kvinnokarlar. Så när hon under läkarkongressen i Las Vegas vaknar upp och hittar doktor Slade Sain, sjukhusets värsta casanova, i sin säng blir hon skräckslagen, och inte blir det bättre av att hon bär en vigselring på sitt finger!
Slade har aldrig haft en tanke på att gifta sig. Men nu har det hänt - med den vackraste kvinnan han någonsin sett. Kan julens magi få deras låtsasäktenskap att fungera?