Smaken av dig / Hans ? på riktigt

Smaken av dig / Hans ? på riktigt

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Smaken av dig

Han ska avslöja alla hennes hemligheter!

Joshua Saxon, som driver Nya Zeelands främsta vingård, vet inte vad han ska tro. Allt pekar på att Alyssa är hans avlidne brors älskarinna, men hon vägrar att berätta något för honom. För den verkliga kopplingen mellan Alyssa och familjen Saxon är betydligt mer chockerande än så.

Som om saker och ting inte är nog komplicerade överväldigas de av en häftig passion för varandra. Frågan är om det finns någon framtid tillsammans för en man och en kvinna med så många hemligheter och lögner?

Hans på riktigt

- Vi ska shoppa. Vi köper allt du behöver för att spela rollen som min flickvän.

Orden och den mörka glimten av tillfredsställelse i Cristo Veróns blick gör Isabelle kallsvettig. Ända sedan hon tackat ja till jobbet som hans hushållerska har hon misstänkt att allt inte står rätt till. Nu befinner hon sig på andra sidan jordklotet, insyltad i en härva av familjeangelägenheter och missförstånd. Cristos värld av privatplan, hästpolo och rikedom är så långt från hennes man kan komma. Tänk om deras charad avslöjas? Fast det är egentligen inte det som oroar Isabelle mest, det är snarare hettan som pulserar i blodet vid tanken på att vara hans … på riktigt.