Kärlek på kliniken / Kollision med kärleken / Söderhavsläkaren / Hjärtkirurgens stora kärlek

Kärlek på kliniken / Kollision med kärleken / Söderhavsläkaren / Hjärtkirurgens stora kärlek

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Kärlek på kliniken

Maggie och Will har ett perfekt samarbete ? både som kollegor på läkarmottagningen och som älskande. Men det finns ett orosmoment. Maggie vill inte ?bara? vara älskarinna, hon vill ha mer. Är singelpappan Will beredd att släppa in henne i sitt och sonens liv?

Kollision med kärleken

Åh, nej! Lizzie har kört på sin blivande klinikchef ? som ska gifta sig dagen därpå. Harry är den mest krävande patient Lizzie någonsin haft ? och den charmigaste. Och som genom ett trollslag förändras allt ...

Söderhavsläkaren

Caroline reser till det lyxiga spat Tranquillity Sands i Söderhavet. Rena rama paradiset. Men i stället för lugn och ro möts hon av sabotage, spöken och dramatiska akutfall. Där finns också den beryktade doktor Lucas Quinn ? avslappnad, omtänksam ? och fullkomligt livsfarlig för hjärtat!

Hjärtkirurgens stora kärlek

Så typiskt! Klart att klinikchefens dotter fick tjänsten som överläkare på hjärt- och lungavdelningen. Jack blev snuvad på jobbet, men upptäcker snart att Miranda är mycket skicklig på det hon gör. Och dessutom väldigt sexig. Och alldeles oemotståndlig.