Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv

Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv

3 stjärnor av 5 möjliga

Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv Nikkis dagbok #1: Berättelser från ett (INTE SÅ) fantastiskt liv
(3)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Motsvarigheten till Jeff Kinneys »Dagbok för alla mina fans« - med en tjej som huvudperson!
10 miljoner sålda exemplar, 60.000 i Norge!
Vinnare av Childrens Choice Book of the Year Award!
Översatt till 28 språk


I Berättelser från ett (inte så) fantastiskt liv får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i sin dagbok skildrar sitt liv med alla dess utmaningar.
Vi får veta hur det är när hon flyttar till en snobbig ny skola, för en storslagen kamp med sin mamma om att få en iPhone, om hennes entusiasm för teckning och konst, och om hennes hatkärlek till den nya skolans drottning, en tjej vid namn MacKenzie som blir Nikkis rival i skolans konsttävling.
Nikki skriver och ritar i sin dagbok om sina vänner, förälskelser, om sin familj och om att vara populär eller inte i skolan. Boken är rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

RACHEL RENEE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hennes Nikkis dagbok-serie [Dork Diaries] har blivit en enorm succé världen över och sammanlagt har böckerna sålt i över 10 miljoner exemplar. Rachel Renee Russell är bosatt i Michigan.