Arvet efter Hilda

Arvet efter Hilda

4 stjärnor av 5 möjliga

(1)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Vad var det för hemligheter som begravdes i Grangärde för över fyrtio år sedan?
Hilda bodde ensam med sina döttrar i ett hus i skogen. Sommaren 1976 hände någonting som gjorde att alla tre döttrarna lämnade Grangärde ? vissa av dem för gott. Flera decennier senare för Hildas dödsannons samman hennes döttrars barn: Emily, Therese och Moa.
Tillsammans börjar de söka svar om mormoderns förflutna, men ju mer de letar, desto fler frågetecken dyker upp. Varför lämnade Emilys föräldrar Sverige för att aldrig återvända? Vad är det som driver Thereses mamma till självmordsförsöken? De tre kusinerna inser snart att de kanske inte kommer att gilla det de får reda på. Kommer de att ångra att de ens började leta?
Arvet efter Hilda är en spännande familjesaga med mörka hemligheter, men det är också en varm berättelse med äkta feelgood-känsla.

Elin Eldestrand är född och uppvuxen i Grangärde, utanför Ludvika, men bor nu i Stockholm. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska vid högskolan i Gävle. Tidigare har hon bland annat arbetat som tidningsreporter. 2016 debuterade hon med En framtida hemmafrus bekännelser, första delen i en trilogi.