Ett enda stort skämt

Ett enda stort skämt

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
"ljuvlig läsning för mellanåldern" - Agneta Norrgård, Basar Mazarin

"Pappa, mamma, kompisar och andra vuxna runt Erka tecknas av Favilla med kärleksfull och fin hand. Det är osäkra livskliv, värme och humor i och mellan raderna. Femton kapitel inalles, alla med minst en röd-svart-vitillustration. Rekommenderas!" - BTJ, häfte 19 2021

Erka älskar skämt och ordvitsar! Varje vecka uppträder han på klassens timme, och får alla att vrida sig av skratt. Alla utom Julian, som mest bryr sig om sport. Hur ska Erka få honom att skratta? En dag börjar Erka och Julian prata om orientering, och Erka råkar låtsas att han kan en del om det. Julian vill gärna prova, så de bestämmer att de ska träffas i skogen samma eftermiddag. Men Erka vet ju ingenting om orientering!

Micaela Favilla är författare och illustratör, och har tidigare skrivit lättlästa böcker. Ett enda stort skämt är hennes första mellanåldersbok. Med humor och värme skildrar hon känslor och relationer på mellanstadiet -- och svaren på ordvitsarna som inleder varje kapitel avslöjas så klart under läsningen!