De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror

De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror

4 stjärnor av 5 möjliga

De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror
(1)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Den så kallade trotsåldern är en jobbig men viktig period i små barns liv. Den omfattar några intensiva år, från att barnet börjar kunna säga nej fram tills de är någonstans i fyraårsåldern. Samtidigt som barnet lär sig att gå, klättra och prata börjar det också uttrycka sin vilja. Ibland känns det som att det enda de vill är att bråka och trotsa!

I "De kallar det trots" beskriver barnpsykologerna Malin Bergström och Clara Linnros hur man med ett lyhört föräldraskap kan hjälpa barn, och sig själv, genom svajiga år. Det handlar om att lotsa barn utifrån barnets egen personlighet och dagsform snarare än regler. De kallar det trots, men det handlar inte om att bråka, utan om att barnet ska hitta sig själv, sin vilja och sin sociala kompetens.