En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3)

En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3)

3 stjärnor av 5 möjliga

En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3) En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3) En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3) En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3) En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3)
(3)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Enzo Macleod har diagnosticerats med en dödlig sjukdom och försöker samtidigt lösa ett av de mest förbryllande kalla fallen i Frankrikes historia. Tiden håller på att rinna ut för honom, i mer än en bemärkelse. Som om det inte vore illa nog blir hans dotter nästan dödad, Enzo själv blir rånad - och därefter häktad. Någon försöker smutskasta honom. Och sätta dit honom för mord.
Det blir snart uppenbart att en mördare, som hittills alltid lyckats komma undan, nu har trätt fram ur det förflutna och är beredd att göra vad som helst för att stoppa Enzo. Som i sin tur tvingas göra bruk av all sin rättsmedicinska kunskap för att lösa fallet - innan det är för sent...

PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA.

»Peter May är en av mina nya favoriter.« Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT

»Peter May har en oerhört stark förmåga att skriva fängslande.« Johannas Deckarhörna