Det tionde attentatet

Det tionde attentatet

5 stjärnor av 5 möjliga

Det tionde attentatet Det tionde attentatet Det tionde attentatet Det tionde attentatet Det tionde attentatet
(2)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Del fyra: Alina och Omar.

2013 I det afghanska ökenlandskapet i Helmandprovisen slår en elitstyrka till mot ett terroristnäste, men den viktigaste måltavlan lyckas fly.

2029 På en åker i Skåne kliver Bengt-Olle Olsson, Sveriges före detta statsminister, in i förarhytten på sin traktor och vrider om nyckeln. Sekunden efter är han död. En kort tid efter attentatet mot Olsson detonerar en sprängladdning inne i Säkerhetspolisens högkvarter och nu går det inte längre att blunda för att samhällsviktiga funtioner är i direkt fara. En osynlig fiende ligger hela tiden steget före och det är uppenbart att hjärnan bakom dåden har tillgång till hemlig information. Kan mannen som kom undan i Afghanistan för drygt femton år sedan har ett finger med i spelet?

Ännu en gång blir det upp till Säpochefen Alina och militärerna Omar och Elinor att slåss mot både kända och okända fiender för att skydda rikets säkerhet. Det tionde attentatet är den fjärde actionspäckade technothrillern i Mats Svenssons serie om ett Sverige i en nära framtid.