En femme fatale / Livets guldkorn

En femme fatale / Livets guldkorn

3 stjärnor av 5 möjliga

En femme fatale / Livets guldkorn En femme fatale / Livets guldkorn En femme fatale / Livets guldkorn En femme fatale / Livets guldkorn En femme fatale / Livets guldkorn
(1)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
En femme fatale

Brandon Duke tror inte sina ögon. När Kelly – hans faktiskt lite trista, men hypereffektiva assistent – är tillbaka efter två veckors semester får han en chock. Hon har genomgått en makeover som förvandlat henne till ett bombnedslag. Och när hon ber honom om hjälp med lite förförelseknep kan han inte säga nej. Han är ju expert på området. Men så händer just det som inte får hända!

Livets guldkorn

För miljardären Alex Rush kommer det som en överraskning att kvinnan han en gång älskade har ett litet barn. Och när han tänker efter inser han att Elena kanske var gravid – med en annan mans barn – samtidigt som hon bedyrade honom, Alex, sin kärlek. Även om han sökt upp henne av en helt annan orsak väcks hans nyfikenhet. Han måste få reda på sanningen. Tänk om det ändå är han som är pappan! Inte honom emot. Men varför har Elena inte berättat det i så fall?