Där barnen är kungar

Där barnen är kungar

5 stjärnor av 5 möjliga

Där barnen är kungar Där barnen är kungar Där barnen är kungar Där barnen är kungar Där barnen är kungar
(1)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Drabbande roman om kärlek och relationer i en tid när allting är till salu

Mélanie växer upp med realityserien Loft Story och slutar aldrig drömma om att bli känd. Nu är hon gift tvåbarnsmamma i en förort till Paris.

Hon startar en Youtubekanal om sin familj och sina barn, där hon delar med sig av vardagslivet. Snart har hon miljontals följare och kan göra allt fler kommersiella samarbeten. Barnen blir motvilligt stjärnor medan Mélanie njuter av framgången.

En dag försvinner hennes sexåriga dotter Kimmy när de leker kurragömma. Har hon blivit kidnappad?

Delphine de Vigan lyfter skickligt frågan om hur långt vi är beredda att gå för att nå våra drömmar. Hon har aldrig skyggat för svåra ämnen och här tar hon sig an ett av våra mest aktuella.

"Delphine de Vigan petar på en öm punkt i samtiden" - Svenska Dagbladet

"Effektiv och vass roman" - M-magasin

"En av Frankrikes stora samtida författare har gjort en rakknivsvass, underhållande skildring av en av vår tids populäraste företeelser - reality-tv. /.../ Samhällssatir när den är som bäst." - Ingalill Mosander, Aftonbladet

"En jättebra bok!" - Mellan raderna

"... en drabbande och tankeväckande bok om barns utsatthet på sociala medier. /.../ Boken är skickligt skriven med en dokumentär känsla och med ett driv i berättandet som äter sig in under huden. (Betyg 4)" - BTJ-häftet 17/2022, Birgitta Ehn Eliason

"En fascinerande roman" - Le Figaro

Delphine de Vigan är fransyska och bor i Paris. Hon är översatt till fler än 25 språk och anses vara en av de riktigt stora samtida författarna i Frankrike.