Vaikenemisen hinta

Vaikenemisen hinta

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Aikuisena Mimmi saa tietää, että hänen isäpuolensa on kuolemassa. Viimeksi he tapasivat oikeudessa, kun isää syytettiin Mimmin seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänen ollessaan lapsi. Mutta vaikka Mimmi vihdoin uskaltaa puhua hyväksikäytöstä, hän ei tunne oloaan vapaaksi. Hän päättää kohdata hyväksikäyttäjänsä tämän kuolinvuoteella, ja tämä päätös määrittää Mimmin loppuelämän.
Tämä on tositarina lapsen seksuaalisen hyväksikäytön syvästä vaikutuksesta, mutta se on myös voimakas ja toiveikas todistus naisesta, joka kieltäytyy hyväksymästä kohtaloaan, sekä anteeksiannon ja eteenpäin menemisen voimasta.

Jälkisanat on kirjoittanut Eva Rusz, laillistettu psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti, jota pidetään yhtenä Ruotsin johtavista ihmissuhdeasiantuntijoista. Hän työskentelee myös haavoittuvassa asemassa olevien lasten parissa Arubassa. Rusz esiintyy usein parisuhdeasiantuntijana tiedotusvälineissä sekä sanomalehdissä että televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on myös kirjoittanut kahdeksan kirjaa, joista useita on käännetty muille kielille.