Våren jag fann mig

Våren jag fann mig

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Jessica behöver en paus från sitt liv i Malmö efter att det uppdagats att mannen hon dejtat i ett år levt ett dubbelliv. Hon packar en väska och flyr till en liten stuga på Fårö för att fokusera på sitt arbete och läka sitt krossade hjärta. Jessica har ett bra jobb med bra kollegor och hon siktar högt. Men är drömjobbet alltid en dröm? Eller bör hon lyssna på sin bästa vän som tycker att hon borde satsa på sin andra passion matlagning. Kanske har livet något annat att erbjuda. En dröm hon aldrig vågat hoppas på.

Martin har tagit över driften av gården av sin pappa efter att modern gått bort. Han älskar livet som fårbonde och skulle aldrig kunna tänka sig att göra något annat. Men han är väl medveten om att livet han har att erbjuda inte är för alla. Ärren är kvar efter att hans ungdomskärlek lämnade honom för ett liv i storstaden. När han träffar Jessica tänds ett hopp om kärlek igen. Ett hopp om att han kanske inte behöver leva ensam på den stora gården.

Våren jag fann mig, är en romance i feelgoodmiljö, som handlar om att ge upp gamla drömmar och ge plats för nya. Att våga satsa på sig själv såväl som kärleken.