Ljudböcker ger dig nya tillfällen att njuta av böcker. Med en gripande roman eller spännande deckare sätter du enkelt guldkant på vardagens rutiner: upptäck tjusningen i att lyssna på böcker medan du pendlar till jobbet, promenerar med hunden eller gör något så tråkigt som att diska. Bokus har marknadens största sortiment av nedladdningsbara ljudböcker med över 20 000 böcker i sortimentet. Många av ljudböckerna är dessutom upplästa av kända skådespelare eller författarna själva - något som många tycker ger extra dimension åt berättelsen. 

Är du inte redan en ljudbokslyssnare har du många fina stunder framför dig. Välkommen in i lyssnandets förtrollade värld!

Vad är en nedladdningsbar ljudbok?

En nedladdningsbar ljudbok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan lyssna direkt på din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med ljudböcker har du alltid ett helt bibliotek med dig och du kan snabbt och enkelt ladda ner och börja lyssna på din favoritbok direkt.

Fler fördelar med nedladdningsbara ljudböcker: 

  • Bokusappen håller reda på var i boken du lyssnade senast och synkar mellan alla dina enheter.

  • Dela och kommentera boken direkt till dina vänner på Facebook.

  • Du kan köpa nya ljudböcker var du än är, så länge du har ett trådlöst nät eller 4G-täckning. Och naturligtvis kan du även lyssna på ljudböcker när du är offline.

  • Det är alltid lätt att hitta en ljudbok du köpt. Du kan t ex sortera dem i Bokusappen, baserat på vilken bok du läste senast eller baserat på titel i alfabetisk ordning.

  • Du kan ha med dig många ljudböcker utan att de väger något extra i fickan. Du slipper beslutsångesten inför resan och kan ta med dig alla ljudböcker du har.