Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten

Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten

Av Marvel
Uppläst av Simon Gregor Carlsson

5 stjärnor av 5 möjliga

Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten
(2)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Avengers-teamet blir ombedda att gå i strid mot Thanos, för att säkerställa att han inte kommer i besittning de sex evighetsstenarna. Hjältarna åker till Astra, där de en efter en försöker att ta kål på den stora Thanos. Ingen framgång. Laget är nära att ge upp. Men tillsammans är de starka! Hjältarna bestämmer sig för att ge uppdraget en sista chans.

© Disney/Marvel. All rights reserved.

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte - nu drar vi på fartfyllda äventyr!

I Avengers kämpar de största (och minsta) superhjältarna tillsammans för att rädda världen från farliga superskurkar och onda krafter. Möt Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Black Panther och alla de andra, och följ med på spännande äventyr med världens mäktigaste hjältar!