Blunda och du dör

Blunda och du dör

4 stjärnor av 5 möjliga

Blunda och du dör Blunda och du dör Blunda och du dör Blunda och du dör Blunda och du dör
(3)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
En lovande forskare vid namn Peter Frank försvinner spårlöst efter att ha lämnat sitt gamla liv för ett jobb på en preppergård i Älvdalen. Gården och dess föreståndare är högintressanta för självaste SÄPO. Man misstänker nämligen att de ligger bakom ett antal vapenstölder från den svenska militären.

När Hannah Järnerud tar sig an fallet med den förlorade forskaren blir hon genast förbjuden att besöka preppergården. Ett stort tillslag är i görningen och det får absolut inte riskeras. Istället beordras hon att undersöka de allvarliga terrorhot som uttalats mot Sveriges försvarsminister. Vem eller vilka är det som ligger bakom? I sin utredning blir Hannah alltmer otålig och bestämmer sig för att ändå åka ut till den förbjudna gården. Det är ett beslut som kommer att kasta henne rakt in i stormens öga. Frågan är om hon lyckas ta sig ut...

Gunilla Bergstrand är en svensk deckarförfattare. Hennes deckarserie om Hannah Järnerud utspelar sig i Dalarna, där hon även bor på en gård med sin fru Lotta. De äger Bergstrand Cigars som är världens nordligaste cigarrproducent.