Blått blod, rött hjärta

Blått blod, rött hjärta

Uppläst av Katharina Cohen

3 stjärnor av 5 möjliga

(3)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Sveriges kronprins, Henrik De la Gardie, är hårt hållen av både kronan och sin mor. Sett ur kungahusets ögon är han dessutom en riktig strulpelle. I ett försök att göra uppror har han valt ett liv fyllt av festligheter, sprit och kvinnor. Men hans vilda leverne når en brytpunkt när drottningen en gång för alla ställer ett ultimatum: gift dig inom ett år - eller abdikera.

Att stylisten Eva Blom skulle gå och förälska sig i en prins var inte direkt planerat. Hon är en fri själ som lever ett liv utan rötter - samtidigt som hon konstant är på flykt från ett mörkt förflutet. När hon en dag möter Henrik uppstår genast en attraktion som ingen av dem kan förneka. Ändå vet båda två att de är helt fel för varandra. Är Henrik beredd att ge upp sin titel för ett liv tillsammans med Eva? Och vem, eller vad, är det egentligen hon försöker fly undan?

Veronica Almer, född 1986, är en svensk författare från Skåne. Hon arbetade tidigare som skolkurator men bestämde sig år 2017 för att ge sig hän åt författardrömmen på heltid. Hon är nu en aktiv kreatör inom romance-genren och har som mål att sprida kärlek i hela Sverige.