Vid avgrundens rand

Vid avgrundens rand

4 stjärnor av 5 möjliga

Vid avgrundens rand Vid avgrundens rand Vid avgrundens rand Vid avgrundens rand Vid avgrundens rand
(17)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Vid det gamla Lucernaområdet i Västervik driver den hårt arbetande mekanikern Stefan Karlsson en liten bilverkstad. Varje dag är en utmaning att få livet att gå ihop för honom, både som småföretagare och småbarnsförälder. Men efter ett oväntat besök av en av Västerviks mest framgångsrika företagsledare börjar framtiden se ljusare ut. Han inser dock snart att allt inte är som det verkar.

På andra sidan stan brottas redovisningskonsulten Anna med ett nytt uppdrag som hon snabbt blir alltför personligt involverad i, på mer än ett sätt. Den här gången verkar inte heller grannen Gunnar kunna komma till undsättning - han är upptagen med att konfrontera sitt eget förflutna ...

'Vid avgrundens rand' är den tredje delen i den spännande Västervikserien där relationer och ekobrott står i fokus och till synes enkla val får stora konsekvenser.

Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriär som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan några år tillbaka har hon valt att sadla om och satsa på det skrivna ordet.