Med en doft av honung

Med en doft av honung

Uppläst av Frida Bergh

4 stjärnor av 5 möjliga

Med en doft av honung Med en doft av honung Med en doft av honung Med en doft av honung Med en doft av honung
(6)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Hanna frodas i den lantliga idyllen på sin morfars gamla gård och finner stor glädje i arbetet på barnkliniken i Borås. Tillsammans med vännerna, Lisa och Kajsa, har hon skapat en hobbygrupp som osar av mysig gemenskap. Lisa visar upp sin talang inom glaskonst, Kajsa färglägger livet med sin växtfärgning och syr kläder medan Hanna fortsätter att experimentera med sina hudvårdsprodukter.

Efter att dessutom ha hittat kärleken i Emil, känns det som att livet äntligen tagit fart igen. Men i skuggan av nyförälskelsen lurar Hannas ex, Anton, och han drar sig inte för fula knep.

"Med en doft av honung" är den andra fristående delen i serien "Morfars gård". Det är en hjärtevärmande feelgood-roman om kärlek, vänskap och att förverkliga sina drömmar.

Linnea Carlsson har arbetat inom både öppen och sluten vård. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvårdsprodukter av naturliga råvaror. Andra intressen är odling av egna kryddor och örter. Hon älskar att läsa och började skriva på allvar som vuxen.