Svekets dotter

Svekets dotter

Uppläst av Camilla Bard

4 stjärnor av 5 möjliga

Svekets dotter Svekets dotter Svekets dotter Svekets dotter Svekets dotter
(6)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Noëlle har allt man kan tänka sig vilja ha. Hon är uppvuxen med sin mor, den karismatiska skådespelerskan Désirée, mitt i Londons teatervärld. De befinner sig i det viktorianska nöjeslivets centrum, mitt i all dekadens, flärd och dubbelspel. Men när Désirées vagn råkar köra på en ung kvinna, Lisa, tar livet en vändning. Det blir ingen allvarlig olycka, men det visar sig att Lisa är hemlös och Désirée bestämmer sig för att ta sig an henne. Lisa har skådespelarambitioner och Désirée blir en nyckel in i den förlovade världen.

När Désirée plötsligt dör under tragiska omständigheter visar det sig vara ett steg till stor berömmelse för Lisa, och Noëlle, som anar att det är någonting som inte står rätt till, vill ta reda på vad hennes mor egentligen har råkat ut för.

Svekets dotter är en historisk spänningsroman av den omåttligt populära författaren Victoria Holt.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon började redan som 17-åring att skriva och flera av hennes tidiga noveller trycktes i Londontidningar. Det var dock när hon började skriva historiska romaner som hon fick ett genombrott, och idag har hennes romaner sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.