Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag

Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag

4 stjärnor av 5 möjliga

Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag Förändra ditt liv 5 minuter i taget : bättre hälsa med enkla steg för varje dag
(16)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Alla vill väl ha bättre hälsa, men ett känt faktum är att tidsbrist är det största hindret i vardagen. Tänk då om allt som behövs bara är 5 minuter?

I sin nya bok vill succéläkaren Rangan Chatterjee sänka trösklarna ännu mer för oss som vill göra bra hälsoval men som inte anser oss ha tid. Genom en mängd övningar och enkla saker som du kan göra själv - och som alla tar 5 minuter att genomföra - kan du påbörja resan mot ett mer hälsosamt och mindre stressfyllt liv.

En så kallad hälsokick på 5 minuter är gratis och går att utföra i princip var som helst. Hälsokickarna finns inom områdena kropp, själ och hjärta och helst ska du göra tre om dagen, en ur varje kategori. Om du gör många små saker, dag ut och dag in, kan du nå stora resultat!

Doktor Chatterjee arbetar ständigt för att ta fram metoder som ska hjälpa hans patienter att hålla sig friskare, istället för att ta medicin. I den här boken har han använt sig av den senaste forskningen inom beteendevetenskap.