Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar

Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar

Uppläst av Stina Ekblad

5 stjärnor av 5 möjliga

Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar
(12)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Det var i baksätet på en taxi i New York som läkaren Anders Rosengren insåg vad som var fel. Han hade blivit inbjuden att tillsammans med världsledande forskare tala om mat, stress och motion. Men trots alla svar från forskningen var det som om den viktiga frågan saknades: vad är det vi vill uppnå med alla hälsoråd? Den frågan blev starten på utvecklingen av ett nytt koncept för att nå hälsa som skulle väcka genklang över hela världen.

Följ med på en hisnande resa där de stora livsfrågorna vävs samman med små konkreta tips som gör det lättare att hantera vardagen. Du får utforska hur stress och motion påverkar varandra, hur dygnsrytmen kopplas till åldrande, hur din syn på tillvaron i stort färgar dina matvanor.

Konceptet har visats förbättra människors hälsa i stora studier. Det används av tiotusentals personer via det digitala Livsstilsverktyget och beskrivs nu också på ett personligt och berättande sätt i bokform.