Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna

Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna

Uppläst av Johanna Bladh

4 stjärnor av 5 möjliga

Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna Tjejbibeln : Så får du bättre självförtroende som kvinna
(6)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Snälla rara, låt en kvinna vara! Som tjej ställs du inför många utmaningar som kan göra det svårt att älska sig själv. Du förväntas inreda, instagramma och raka benen varje dag (även om det är mitt i vintern!). Samtidigt måste du kriga för att bli tagen på allvar, för att få samma lön som dina manliga kollegor, bli respekterad i din relation och för att kunna känna dig trygg när du går hem från krogen. Det är dags att kvinnor tar makten över sina liv!

Med Tjejbibeln vill Johanna Bladh visa att det går att bli fri från ångest, kroppskomplex och dåliga relationer. Det är en handbok i att gå genom livet som kvinna - skriven av en syster som också blivit slutshamad och ifrågasatt av sig själv och andra. Tillsammans med experter, forskare och psykologer går hon till botten med hur man egentligen gör för att förvandlas till en självsäker bosslady som tar för sig vad helst hon än önskar i livet.

Pdf på källor - mejla till info@bonnieraudio.se