Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt

Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt

3 stjärnor av 5 möjliga

Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt
(5)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Som brorsdotter till Scientologikyrkans ledare David Miscavige växte Jenna upp i hjärtat av denna kontroversiella och mäktiga organisation. Redan före skolåldern skildes hon från sina föräldrar och uppfostrades på en internatskola i kyrkans regi, en tillvaro som präglades av hårt fysiskt arbete och indoktrinering i kyrkans läror. Vid 21 års ålder riskerade hon allt hon någonsin känt till och älskat för att lämna kyrkan en gång för alla.

Bortom tron är ett gripande vittnesmål inifrån en sekt som i decennier varit föremål för debatt och spekulationer. Det är en skrämmande skildring av en förtryckande kultur, men också en hoppingivande berättelse om en ung kvinna som till sist fann modet att stå upp för sig själv och utmana en till synes övermäktig motståndare.