Kreativt Systerskap

Kreativt Systerskap

Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Temperaturen stiger. Vårt samhälle förändras och på alla områden över hela världen blir vår livssituation allt mer oroväckande. Hur vore det att istället fokusera på det som ger glädje, som väcker kreativitet och skapar ny gemenskap? Denna bok vill inspirera till att välja det goda med nyfikenhet och respekt utan fördomar, så att vi, kvinnor, män och barn, kan lära oss att umgås i tillit - mer systerligt.

Det fungerar inte längre att bara se på hur vi misshandlar vår planet, vi behöver agera tillsammans för att få igång förbättringar på alla plan. Vi behöver helt enkelt skärpa oss för att undvika att överlämna denna situation till framtida generationer. Kan ett förstärkt systerskap vända trenden till mer medmänsklighet, respekt, vänlighet och omtanke om varandra och om vår jord? Är det inte dags att den systerliga kraften och visdomen tas tillvara på ett mer effektivt sätt?

Kreativt systerskap handlar inte om kön. Det handlar om systerliga egenskaper och insikter som kan förbättra vår värld. För något behöver göras.

Den här boken vill inspirera systerliga hjärtan att medvetet gå samman, bli starkare, mer vakna och lära vidare att kärleken till livet och varandra är en långt mer angenämare lösning än hat. I boken presenteras systrar i olika åldrar och deras kreativa verksamheter och idéer, blandat med hälsotips, meditationer och örtlära, för att inspirera till engagerade systerskap. Världen behöver fler som gör gott, och vår vackra planet och vår framtid behöver vår gränsöverskridande kärlek!

Yvonne Frank Månsson driver sedan 2008 Förlagshuset Siljans Måsar i Ystad. Hon har arbetat som egen företagare i över 30 år och är utbildad utlandskorrespondent, hälsorådgivare samt Creative Producer. "Kreativt systerskap" är hennes nionde bok. Det är kärlekens intelligens och förlåtelsens kraft som visar vägen i detta stora arbete, betonar hon.