Bli en vinnare i livet

Bli en vinnare i livet

4 stjärnor av 5 möjliga

Bli en vinnare i livet Bli en vinnare i livet Bli en vinnare i livet Bli en vinnare i livet Bli en vinnare i livet
(2)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
BLI EN VINNARE I LIVET

Det här kapitlet berör vårt välmående. Hur tankar och beteende kan påverka livskvaliteten. Du får insikter och tips för välbefinnande och harmoni. En möjlighet att stanna upp, reflektera och få större klarhet i vad som kan förbättra situationen. Hitta balansen och sätta ribban efter dina förutsättningar, annars blir du lätt besviken. Vad är "viktigt på riktigt" för dig?
Du får inspiration till att ta bättre hand om dig själv, som får dig att inse hur viktig du är och att du kan förändra din situation. För om du inte mår bra så räcker du inte till för andra heller.

Christinas bakgrund är som chef inom servicebranschen där hon gjorde allt för alla andra utom sig själv. När hon träffade den berömda väggen påbörjades en inre resa för att hitta svaren på varför hon hamnat där. Hon är utbildad terapeut, har verkat som utvecklingskonsult inom arbetsmiljö, organisation och ledarskap där hon under många år fick med sig många viktiga erfarenheter. Nu gör hon skillnad för andra inom personlig utveckling. Brinner för att klargöra hur allt hänger ihop för att vi ska må bra och samtidigt kunna göra vårt allra bästa. Välkommen att läsa mer på www.christinapaulson.se