Inre samling

Inre samling

Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Inre samling

Detta är en kort övning du kan göra för att samla och stabilisera dig själv när du behöver det. Eftersom det är en kort övning kan du utföra den var du än befinner dig. Skapa en tydlig plats genom att sätta dig i en bekväm och vaken ställning, med stöd för ryggen och fötterna i golvet eller marken och anta en avslappnad upprätt hållning.

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen, på rasten eller innan du går in i ett möte. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 4 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning. meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se