Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

4 stjärnor av 5 möjliga

Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus
(35)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Om att hitta ljuset när det allra värsta har hänt

Annika Bevington är chefsjuristen från Google som drabbades av en stor tragedi när hennes man Chris dödades i terrorattacken på Drottninggatan den sjunde april 2017. I sista sekund lyckas Chris rädda sin sjuåriga son, men själv hinner han inte undan.

Läsaren får följa Annika genom chock, sorg och utmattning. Men när hon befinner sig på livets absoluta botten hittar hon en liten gnista av livskraft. Chris ville leva men fick inte möjligheten. Hon lovar honom därför att hon ska göra det åt honom, hon ska leva för dem båda.

Här börjar sökandet, för vad innebär det att leva livet fullt ut? De metoder och verktyg som hon upptäcker hjälper inte bara att läka hennes svåra trauma, utan Annika får dessutom tillgång till ett nytt djup inom sig, som kan innehålla outgrundlig sorg men också en ny inre glöd och djup tacksamhet till livet.

Jag ska leva för oss båda är en drabbande berättelse som kommer att kunna hjälpa många framöver.