Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång

Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång

Uppläst av Michel Riddez

4 stjärnor av 5 möjliga

Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång
(10)
Lyssna på den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för ljudböcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Hur bär man sig åt för att bli rik och ta kontroll över sin framtida ekonomi?

De flesta uppfostras av skola och föräldrar att skaffa sig en säker inomst, ett bra jobb med utvecklingsmöjligheter ... och de hamnar snart i en tillvaro full av avbetalningar, skulder och ekonomiska åtaganden. De fasar för att förlora jobbet och ser fram emot en otrygg ålderdom.

Robert Kiyosaki hade under sin uppväxt tillgång till råden från en "rik far" som lärde honom hur man ska tänka och handla för att bli ekonomiskt oberoende: att inte arbeta för pengar utan låta pengarna arbeta.

I Rich Dad Poor Dad delar han i sju lättlästa kapitel med sig av sina kunskaper och erfarenheter om vägen till ekonomiskt oberoende. Han ger dessutom ett stort antal handfasta råd om hur man snabbt ska komma igång. Boken ger med många exempel en förklaring till varför så många som arbetar för att bli rika aldrig blir det - medan vissa som inte tycks arbeta särskilt mycket verkligen lyckas.

Främsta orsaken till att människor kämpar med ekonomiska problem är att de har tillbringat åratal i skolan utan att få lära sig något om ekonomi. Resultatet är att de har lärt sig att arbeta för pengar.... men inte hur de ska få pengarna att arbeta för dem.

Robert Kiyosaki, författare till Rich Dad, Poor Dad

Rich Dad Poor Dad har sålts i mer än nio miljoner exemplar i 30 länder. I Sverige har boken sålt i mer än 30 000 exemplar.