Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Power of Now
Betyg & recensioner för

The Power of Now (Häftad)

Kundbetyg 4

(30 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En pärla!

Simina, 26 juni 2018

Jag har ännu inte läst klart boken men det jag läst är värt guld. Detta är boken alla ska läsa, alla de som har en stark inre längtan till själslig utväckling. Den är så välskriven att det är svårt att förstå hur så mycket visdom kan få plats i en så liten bok. Jag är så glad att min mognad har kommit så pass långt att jag inte bara förstår och uppskattar boken utan även kan tillämpa budskapet i boken. Det är ingen kvick-fix bok, far from it. Sådana djupgående transformationer tar lång tid för att få fäste i vår själ och de är imperativa för att utrota vårt negativa, självdestruktiva tankar och beteenden. Den snåriga vägen in till vår själ är svår och mödosam men det är värt mödan. Det finns ingen annan väg till frigörelse och frid. Det finns inget annat allternativ om man vill uppleva sitt väsens renaste varande. Eckhart Tolle hjälper en, visrar vägen med en sådan enkelhet och omtanke att man känner sig trygg och lugn. Det är en LÄ... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk bok som ger dig verktyg att påverka det...

Daniel G, 30 juli 2013

En fantastisk bok som ger dig verktyg att påverka det du faktiskt kan och strunta i resten. Att låta ditt ego släppa taget om dig själv är nyckeln till det mesta vi söker i livet - kärlek, lycka, framgång etc.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fungerar

Alfred, 22 februari 2016

Människor fastnar i sina tankar och styrs av andras åsikter. Eckhart Tolle bryter skickligt det mönstret och visar människans inneboende potential att vara lycklig som hon är.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förklarar mänsklighetens möjlighet

Sven W, 13 augusti 2021

Få människor är upplysta. Tolle är övertygande en av dem. Det här är en viktig bok för mig och jag vill gratulera alla som läser den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok med andlig budskap.

Kabeer Nanda, 19 mars 2016

The power of now: ger ett väldigt enkel och smidig budskap: att man ska inte oroa sig för mycket om framtids händelser. Att fokusera på här och nu (nutid) är det bästa strategi.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Denna bok ÄR fantastisk! Kan verkligen rekommendera...

Magdalena Welander, 31 oktober 2013

Denna bok ÄR fantastisk! Kan verkligen rekommendera att läsa den. Jag har faktiskt läst den inte mindre än 4 ggr!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Quasireligious crap. Repetitive therapy for solving...

Paul Gilbert, 5 juni 2013

Quasireligious crap. Repetitive therapy for solving psychological problems that you may or may not have, but cheaper than professional help.

2 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mumbojumbo

Von Oben, 29 augusti 2019

Redan i förordet görs falska påstående om överväldigande vetenskapliga bevis för den positiva effekten av bön. Efter det är det svårt att ta något riktigt på allvar.

0 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej