Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Love Hypothesis
Betyg & recensioner för

The Love Hypothesis (Häftad)

Kundbetyg 4

(4 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Varmt, varmt tips till romance-älskaren!

The Love Hypothesis har fått en hel del hyllningar på sociala medier, vilket jag verkligen förstår. Ali Hazelwood har skrivit en charmig och underhållande kärleksberättelse som etsar fast läsaren med dess roliga dialoger och karaktärskemi.

Olive och Adam är som gjorda för varandra; Olives muntra och färgstarka personlighet balanserar upp Adams vresiga och något allvarsamma egenheter. Dock blev det tillslut tröttsamt att Olive aldrig såg det uppenbara med Adams känslor, vilket många läsare säkert tycker om - men jag störde mig på det.

Handlingen är händelserik och oemotståndligt charmig, jag hade svårt att sluta läsa och ville hela tiden fortsätta följa Olive och Adams hemlighetsfulla kärlek. Men, många delar av berättelsen blev babblig med Olives överdrivna tankar. Det fanns sektioner som jag ville hoppa över (speciellt när Olive övertänker Adams beteenden), och det skapade en liten irritation hos mig.

The ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hmm helt ok

Therese Gustafsson, 10 december 2021

Seg i början av boken men mysigt några hundra sidor. Tyvärr ansåg jag att det var ett dåligt och cringe slut. Men värd att läsa over all

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej