Du är här: Start / Betyg & recensioner / KISS
Betyg & recensioner för

KISS (Inbunden)

Kundbetyg 5

(5 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Alla Kiss-fans behöver se den här

ptrkhmbrg, 1 februari 2018

Behövde jag verkligen en bok till om Kiss!? Ja, det gjorde jag! Lynn Goldsmiths foton av Kiss under perioden 1977-1980 är sådant varje Kiss-fan måste se.

Det är en rätt stökig och förvirrad period i bandets historia. Den absoluta toppen och det plötsliga fallet utför. Peter Criss ut, Eric Carr in. Lynn Goldsmith fotograferade dem ofta och gärna under den här perioden.

För mig är höjdpunkterna inte nödvändigtvis bilderna av bandet. Istället är det bilderna som är tagna bakom scenen som får mig att haja till. Som bilden av en tom loge med fyra enkla stolar och fyra likadana runda speglar på bordet. Eller bilder av road cases (vad heter det på svenska) fyllda med kläder och prylar.

Sen är det fint att få se Genes Dynasty-dräkt i riktigt schyst bildkvalitet. Den gör sig annars så väldigt illa och ser oftast ut som om han bara virat aluminiumfolie runt kroppen. I Goldsmiths studiofoton kommer detaljerna verklig... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

You want the best ! You got it! KISS!

Timo Oksanen, 29 januari 2018

Om du andas och gillar KISS, så älskar du boken med dess fantastiska bild material, samt exklusiva inramning ( bl.a pärmarna).

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej