Du är här: Start / Betyg & recensioner / Shuggie Bain
Betyg & recensioner för

Shuggie Bain (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(125 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Böcker som verkligen berör

-, 8 juni 2021

En jobbig, sorglig historia om utsatta barn i social misär i Glasgow på 80-talet, den är tung till innehållet men så otroligt bra berättad. Och förmodligen relevant nu också. Tyvärr. Väldigt bra skriven, bröt på djupet

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte så speciell

-, 22 maj 2022

Läs hellre Ängeln på sjunde trappteget. Kanske bättre för att den kom först.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mörk uppväxt

-, 13 april 2022

Grymt bra bok om en mörk uppväxt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie Kullin, 31 mars 2022

Betyg: 5 av 5 - 📚 - Och nu har även jag äntligen läst den här omskrivna och omtyckta debutromanen av den Glasgow-födda och New York-boende författaren Douglas Stuart. Och var den då så bra som "alla" tycker? Ja, det tycker jag faktiskt. Jag tycker att det var en fantastisk uppväxtskildring av den skotske pojken Shuggie Bain. Gripande och eländig, men också humoristisk och kärleksfull. Kan absolut varmt rekommendera boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svag inläsning

Kerstin, 21 januari 2022

Har lagt boken åt sidan eftersom inläsningen är inter vidare. Får se om jag tar upp den igen. Fick den rekommenderad så jag får väl försöka ta tag i den igen vid ett senare tillfälle.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsvärd

-, 11 augusti 2021

Så himla bra och berörande. Läs den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärleksfull rå realism

-, 20 maj 2021

Dyster med väldigt bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

-, 12 maj 2021

Fantastisk skildring av utsattheten i att leva i och växa upp i ett samhälle lämnat i hopplöshet. Kärlet, stolthet och människovärde.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mörk och fängslande.

-, 1 maj 2021

Stundvis mycket mörk om en fattig och alkoholiserad mor och allt som den problematiken medför. Men fängslande och välskriven!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej