Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fädernas missgärningar
Betyg & recensioner för

Fädernas missgärningar (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(314 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En målande kriminalhistoria

Jörgen, 10 juni 2022

Historien målar ett landskap i det geografiska och det personliga. Det var väl värt ett lyssnande. Möjligen kändes bokens avslut som lite av ett ofärdigt tänk som lämnat endera ett avslut eller en fortsättning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Såå bra!

-, 30 maj 2022

Mycket spännande bok. Bra och härliga person-
och naturskildringar. Så fint med Åsa Larsson som uppläsare, mycket behaglig röst o dialekt. Blir ett tomrum nu när den är slut...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven spänning med naturen i fokus

-, 17 april 2022

Jag har njutit av de tidigare böckerna om Rebecka Martinsson, och del 6 var inget undantag. Åsa Larssons persongalleri, naturskildringar och gedigna kunskap om rättsväsendet gör läsandet/lyssnandet till en upplevelse. Åsa Larssons fantastiska uppläsning gav bitvis kalla kårar utmed ryggraden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken var ok, kul att höra Åsa berätta med lite...

- (Täby), 12 april 2022

Boken var ok, kul att höra Åsa berätta med lite dialekt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så bra!

Nillpära, 13 februari 2022

Språket i boken är rikt och levande. Beskrivningar och liknelser som är vackra och precisa i kombination med uppläsningen gör lyssnandet till en fantastisk upplevelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra!

-, 9 februari 2022

Underbart språk, trovärdiga personer och vackra miljöbeskrivningar. Åsa Larsson är en av Sveriges bästa författare! Och hennes egen inläsning är lika behaglig och mjuk som nyfallen snö.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse

-, 28 januari 2022

För mycket personer och parallella händelser som inte har med bokens huvudhandling att göra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra

-, 22 januari 2022

Spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

-, 13 januari 2022

Uppläsning och språket, så ledsen när boken var till ända.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej