Du är här: Start / Betyg & recensioner / Huden : allt om vårt största organ
Betyg & recensioner för

Huden : allt om vårt största organ (Inbunden)

Kundbetyg 4

(23 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underhållande

Kaffeläsaren, 24 februari 2017

Yael Adler är hudläkare och expert på området huden samt driver en egen praktik i Tyskland. Huden innehåller både fakta och kloka råd om tex. Solning, tatueringar, skönhetsbehandlingar, kostens betydelse samt hur huden fungerar i stort. Det är en väldigt intressant bok, skriven på ett lättillgängligt direkt språk. Hon varvar egna upplevelser med rena fakta. Detta på ett väldigt humoristiskt sätt, tror aldrig jag läst en bok inom facklitteratur tidigare som är rolig samtidigt som den är så innehållsrik. En bok jag kommer läsa många gånger, perfekt att använda som uppslagsverk när man undrar något inom detta breda ämne. Jag förstår varför den blivit en stor bestseller i Tyskland!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En hudbibel

ingerhj, 9 februari 2018

Förklarar och tar död på många myter om vår hud och hur den åldras. Gör vetenskap begriplig på ett lättsamt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hudterapeuter - se hit!

En rolig och underhållande bok om huden! En uppfräschning eller en grundläggande insyn i kroppens största organ! En ordentlig genomgång av något som vi kanske tar för givet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktigt vetande om huden.

Hans Vestin, 5 april 2017

Boken Huden visar nära nog fullständig kunskap för den enskilde om just huden. Generöst förmedlad av författaren som är läkare. Rekommenderar den starkt. Lånade ut den och skall beställa några exemplar för utdelning. Medicinska begrepp förklaras ingående och lättbegripligt, en bonus som uppskattas av den vetgirige.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej