Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vår kokbok
Betyg & recensioner för

Vår kokbok (Inbunden)

Kundbetyg 5

(54 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kokböckernas kokbok

ATho, 5 november 2020

Man behöver ingen annan kokbok. Här förklaras allt om styckning, mått, koktermer m m och dessutom en stor variation av lättförståeliga recept med ingredienser man i stort vanligen brukar ha hemma. En klassiker.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa kokboken!

Britt-Inger Olsson, 21 juni 2019

Perfekt att ge till ungdomar som är på väg att flytta hemifrån. I Vår kokbok kan man hitta allt man behöver för att klara sig bra i köket.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super fin

Tina Johansson, 29 april 2021

Bra och lätt överskådlig. Fina bilder. Perfekt till dottern som flyttat hemifrån. Hon blev så glad att hon grät av tacksamhet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Saknas

mormor Ingegerd, 29 april 2021

Jag har en gammal Vår kokbok som är tryckt 2001. På insidan av pärmarna finns det omvandlingstabeller, lite råd om temperaturer, koktid för grönsaker mm. Den informationen finns även med i den nya kokboken, men inte så snabbt lättåtkomlig. Synd att den inte är kvar på "gamla" platsen. Jag har gett boken till barnbarn som uppskattar den mycket! Innehållet är minst lika bra som i den gamla, det är bara den lilla detaljen på insidan av pärmarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa kokboken

Monica Gustafsson, 26 december 2020

Har bedenna till min dotter tidigare. Bästa kokboken som finns säger hon. Beställde därför denna nu till mitt barnbarn denna gång.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra kokbok.

Gunilla Ersoy, 3 september 2020

Boken är lättläst och färgglada bilder. Har haft Vår kokbok i många år och har alltid gillat de den. Mina barn har också fått boken när de flyttat hemifrån. Roligt med en del nya recept så man får pröva på nya recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bruna bönor

Inger Bergqvist, 2 september 2020

Boken är ett måste. Men - i denna utgåva finns inte kokning av svenska bruna bönor... Fick föra över recept från 2002 års utgåva.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Behövs ingen mer kokbok :-)

Sten Karl-Axel Nygren (Bjurträsk), 31 december 2019

Har man Vår kokbok så klarar man sig i alla situationer i köket som har med matlagning eller bakning att göra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej