Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv - hur du vilar, äter, tränar och sover dig friskare

Trevlig, tänkvärd och lättläst

Inger, 28 februari 2019

Inga pekpinnar ges utan info för att själv tänka till. En hel del att inspireras av för att kunna leva ett. Bra liv.

7 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Allra viktigaste Hälsoboken !

Birgitta Seth, 9 april 2019

Jag har pga bristande hälsa i många år per automatik blivit väldans intresserad av att på något sätt kunna förbättra den. Och har därför köpt på mig allsköns hälsoböcker, i och för sig intressanta var och en på sitt sätt.
Men efter att ha läst Hälsobalansen, så inser jag, att det faktiskt är den allra viktigaste Hälsoboken och också enligt mitt MKT överraskande tycke, den ENDA boken om hälsa som man behöver !
För den tar ett helhetsgrepp och ger med, även för mig, sina överkomliga råd, knep & övningar möjlighet
att efter bästa förmåga förhoppningsvis minska mina besvär. Vilket också författaren flera ggr i boken
påpekar, att hans råd till patienter har gjort. Så hopefully också i mitt fall !
För den ena patienten är inte den andra lik, påpekar han.
Så ett STORT TACK till författaren för högintressant läsning & hälsoinfo och även till Er BOKUS,
att jag har fått möjligheten att få köpa denna för mig MKT vik... Läs hela recensionen

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oumbärlig

LaJo, 4 september 2019

Tar ett helhetsgrepp om de viktigaste aspekterna på hälsa och ger hopp om att man ska kunna påverka mycket själv för att få ett bättre liv. Tyvärr ses annars alltför många krämpor som medicinska problem, när det till stor del handlar om livsstil.

Har också noterat samstämmigheten med Ralf Sundbergs och Martina Johanssons böcker om Inflammation, vilka jag också gärna rekommenderar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super bra bok med kanon tips för bättre hälsa.

Jessica -71 , 3 september 2019

Aha upplevelser i boken, man behöver denna bok för att påminna sig själv om hur enkelt och lätt det är att ta hand om sig själv. För många av oss har redan glömt och lever i ett ekorrhjul. Med enkla medel och gratis tips för ett bättre välbefinnande så är denna boken helt suverän. Kommer läsa den igen och har köpt extra böcker för att ge bort till vännerna när de fyller år. Rekommenderas varmt. 5/5 i betyg.
Helt klart en Unna dig själv bok till varje pris.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsobalans: 4 nycklar till ett bättre liv

Dags för förändring, 21 juni 2019

Jag har inte hunnit läsa så mycket men har haft tillgång till den tidigare. Mycket läsvärd. Många enkla och bra tips. Nu är det bara att disciplinera mig till en ny livsstil.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsoråd

Nina, 26 april 2019

Mycket enkla egentligen självklara råd om hur vi kan leva ett bättre liv genom att lägga till bra saker och ta bort helt onödiga skadliga saker. Små förändringar som gör stor nytta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok alla borde läsa!

Claes Nyqvist, 17 april 2019

Alla vet att det är nyttigt med grönsaker, men ingen har tidigare talat om varför och på vilket sätt. Detta är ett genomgående drag i den här boken att den upplyser om sådant som ingen tidigare talat om.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsobalansen:4 nycklar till ett bättre liv.

carl-georg alm, 27 mars 2019

Bra bok många användbara tips har hjälp mig redan. Skall fortsätta med övningar och andra välkomna tips.
Rekommenderar boken till vänner och bekanta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare!

Eva , 15 mars 2019

Har redan tagit till mig av alla goda råd. Det mesta är självklarheter, men fint att få allt samlat. Har tipsat vänner att de ska köpa boken.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej