Du är här: Start / Betyg & recensioner / Svärmodern
Betyg & recensioner för

Svärmodern (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(158 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Svärmodern

-, 29 oktober 2022

Inte alltid enkelt med relationer, vilket Moa sätter fingret på ur flera olika perspektiv. Vem har rätt, vad är rätt?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Samma bok i annan tappning

-, 4 juli 2022

Väldigt lik författarens andra bok Skilsmässan, åtminstone under första halvan av boken. Liknande karaktärer och dynamik mellan dem. Hade det inte varit för det hade jag gett 5 stjärnor. Boken är oavsett spännande och välskriven.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Udda

-, 21 april 2022

Annorlunda, fin.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt bra

-, 24 juni 2021

Lyssnade färdigt på knappt 2 dagar, gick promenader och tog långa bad och bakade för att maximera lyssningstiden. Välskriven och känslosam!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt fängslande

-, 23 april 2021

Hela tiden slits man med att känna empati och förståelse för båda parters sida , vill aldrig sluta lyssna .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Känsloväckande

-, 12 november 2020

Beskriver på ett känslosamt men ändå enkelt och lättsamt, personernas olika roller, känslor, glädjen och sorgen i dessa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Relationer

-, 21 september 2020

Tror alla som har vuxna barn i relationer, eller ung och i en relation kan känna igen sig i vissa delar. Alltid lika facinerande med dynamiken i olika konstellationer. Moa skriver verkligen bra om just detta. Så rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Känslor

-, 13 augusti 2020

Som mamma och svärmor känner jag igen mig flera gånger. Hoppas att jag inte är lika manipulativ som Åsa i boken...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bokklubbsbok

Hanna Pettersson, 31 juli 2020

Den skulle skapa diskussion då jag tror att den uppfattas väldigt olika av läsarna tror jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej