Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hjärnkoll på vikten
Betyg & recensioner för

Hjärnkoll på vikten (Häftad)

Kundbetyg 4

(46 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra material för en studiecirkel

Lennart Karlsson, 27 oktober 2015

Boken har varit till stor hjälp när det gäller att få meningsfulla diskussioner i vår studiecirkel med bokens titel. En del av deltagarna har även haft "Hjärnkoll på maten" som cirkellitteratur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbra bok, lättläst, lärorik.

Ewa Margareta Engstrand, 24 mars 2015

Lätt att läsa. Många jättebra tankar som väcker och är igenkännande. Ett bra hjälpmedel för viktminskning som är bestående på sikt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En professor som vet vad han talar om

Eli, 28 mars 2014

Det är tur för Sverige att professor Martin Ingvar finns och även en duktig journalist, Gunilla Eldh, som för fram budskapet. Till skillnad mot många andra professorer som arbetar med överviktsfrågor/livsstilsfrågor och tyvärr också ofta framträder i media, så är Martin Ingvar påläst och tillförlitlig och har fattat hur det fungerar. Han har förstått varför vi blir överviktiga/sjuka. Nuvarande trend med s.k. välfärdssjukdomar och övervikt är katastrofal och kan helt utarma vår sjukvård om inget radikalt sker snarast.

Hjärnforskaren Martin Ingvar behövs ännu mera i debatten för att det äntligen ska bli ändring på nuvarande "etablerade" kostråd som tyvärr på 40 år gjort oss fetare och sjukare...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En väldigt bra bok om hur belöningssystemet i...

En väldigt bra bok om hur belöningssystemet i hjärnanfungerar och ett bra komplement till boken "LCHF för Seniorer". Båda böckerna rekommenderas!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En uppdatera upplaga om hjärnans roll som dirigent i...

Eva Söderlund, 11 maj 2013

En uppdatera upplaga om hjärnans roll som dirigent i en värld av frestelser och hur man faktiskt själv kan ta taktpinnen. Efter denna lättuggade redogörelse för vårt frosseri återstår inga bortförklaringar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej